MARDİN / ARTUKLU - Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

Okulumuz İHL Meslek Dersleri öğretmeni Emine Ak DAŞÇİ tarafından öğrencilerimizde Ramazan Ayının bilincini geliştirmek için okul panosu hazırlandı.Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

Rehberlik odamız görsellerle süslenip ilgi çekecek lahe getirildi.

Mrt

Okul koridor ve sınıf panolarımız günün anlam ve önemini belirten görsel ve yazılarla ve aynı zamanda değerler eğitimi konularıyla süslenmektedir.

Mrt

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı veli toplantıları yapıldı. Toplantıda velilere hitap eden Rehberlik Öğretmenimiz okul başarısı için veli-okul işbirliğine vurgu yaptı. Öğrencilerin durumları ile gerekli bilgilendirmeler yapıldıktan sonra velilerin sorularına cevap verildi. Akabinde veliler sınıf ve ders öğretmenleriyle görüşerek öğrencileri hakkında bilgi aldı. Toplantıya katılan velilere sınıf öğretmenleri tarafından öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimlerine dair bilgiler verildi.

Şbt

Berat, nurlu gölgesi üzerimize düşmeye başlayan Ramazan ayına bizi hazırlayan; diri bir zihin ve berrak bir gönülle aşama aşama kemale ulaştıran Rabbimizle, taat ve itaat zemininde buluşturan bir yakınlaşmadır.

Günün anlam ve önemine binaen çalışma yapan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

"Ey Allah'ım, Recep ve Şabanı bize mübarek kıl. Bizi Ramazana ulaştır" Hadis-i Şerif

İçerisinde  Regaib, Miraç, Berat kandilini ve Kadir gecesini barındıran üç aylara girilmesi sebebi ile Meslek Dersleri Öğretmenimiz Emine AK DAŞÇİ ve öğrencilerimiz, üç aylar ve üç aylardaki mübarek geceler ile ilgili pano hazırladılar.Pano Hazırlamada emeği geçen öğretmenimiz ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Öğrencilerimize yönelik Bilinçli-Güvenli internet kullanımı semineri yapıldı.

Ock

ABAD Projesi kapsamında öğretmenlerimiz ve idaremiz tarafından kahvaltı etkinliği düzenlendi.

Ara

ABAD Projesi kapsamında aynı branş öğretmenleri birbirlerinin dersine misafir oldular.

Ock

Okul bahçesinde öğrencilerin dinlenebileceği ve zaman geçirebileceği alanlar oluşturuldu.

Ock

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında hayvan dostlarımız için yuva ve yemek kabları oluşturuldu.

Ock

Velilerimizle beraber ev ortamında öğrencileriyle birlikte yapacakları etkinlikler belirledik. Ortaya çıkan görüntüler bizleri çok mutlu etti. Katılım sağlayan bütün velilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Başarı, onlar olmadan, bir başına asla olmaz.

Ara

Okulumuzda Belgesel günleri kapsamında eğitici ve bilimsel belgeseller izlettirilmeye başlandı.

Ara

Okulumuzda öğrencilerimizi yerli mallarına yöneltmek, tutumlu olma konusunda bilinçlendirmek amacıyla Yerli Malı haftasını tüm okul olarak öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte kutladık.

Ara

Okulumuzda Her yıl düzenli olarak ısınma sisteminin periyodik kontrolleri yapılmaktadır.